Bestemmingen

De mooiste bestemmingen van Nederland: Limburg

Uit een Steden en Streken Merkenonderzoek blijkt dat Amsterdam niet meer de mooiste stad van Nederland. Maastricht scoorde op nummer 1, als stad met een eigen karakter.

De provincie Limburg steekt ver boven de andere streken uit als bestemming die het meeste te bieden heeft, met Maastricht als de stad met de beste kwaliteit qua accommodatie en de beste restaurants. De stad staat bekend om haar prachtige middeleeuwse architectuur, smalle straatjes en bruisende pleintjes. Naast het drukke stadsleven van Maastricht biedt Limburg ook prachtige natuurgebieden.

Ook bij Incentive Direct merken we dat Maastricht erg geliefd is. De stad is een top bestemming voor personeelsreizen, incentivereizen en jubileumreizen en wordt vaak gecombineerd met Valkenburg. Personeelsreizen in eigen land steeds populairder. Niet elk bedrijf wil meer vliegen of ver weg reizen vanwege duurzaamheid of het budget. Gelukkig biedt Limburg genoeg mogelijkheden voor een geslaagde reis met het personeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en je team? Incentive Direct helpt graag met het organiseren van een onvergetelijke personeelsreis naar Maastricht.

Bron: Merkonderzoek: Steden & Streken, 2023