Trends

Leiderschapsreizen voor topteams

Steeds vaker ontvangen wij berichten dat bij het creĆ«ren van goeddraaiende topteams gebruik wordt gemaakt van leiderschapsreizen. Tijdens zo’n leiderschapsreis wordt het team (vaak een Raad van Bestuur, een Management Team of een directie) geplaatst in een lege, ongerepte natuur niet te ver vliegen vanaf Nederland. Onder begeleiding van een inspirerende professionele facilitator wordt 2 of meer dagen gebouwd aan verbinding en groei. Zowel individueel als gezamenlijk.

Leiderschapsreis in Schotland

De wereld wordt steeds voller dus het kost misschien enige moeite om locaties te vinden waar de natuur nog niet bevolkt is met mensen maar zelfs in Europa zijn die plekken nog te vinden.

Wat een fantastisch gegeven dat de natuur tijdens deze trails gebruikt wordt om de effectiviteit van grote organisaties te verbeteren. We horen graag meer over de resultaten op de langere termijn.