Bestemmingen

ANWB stelt unieke wereldreis samen

De ANWB heeft samen met KLM en de bevriende luchtvaartmaatschappijen van het Skyteam een rondreis samengesteld voor de wereldreizigers onder ANWB-leden. De ANWB biedt een redelijk betaalbare wereldreis binnen bereik, waarbij een groep van 21 leden de mogelijkheid kan krijgen om in één maand de zeven nieuwe culturele wereldwonderen te bezoeken. Gevlogen kan worden in economy class voor € 11.499 of voor € 15.998 in business class per persoon. Er is nergens ter wereld een organisatie die zo’n reis aanbiedt.

De groep vertrekt met een ANWB-reisbegeleider op 17 september naar Rio de Janeiro en bezoekt het Cristo Redentor. Op datzelfde continent gaat de reis naar Incastad Machu Picchu in Peru, waarna in Mexico Chichén Itzá, een van de belangrijkste steden van de Maya’s met de piramide van Kukulcán wacht. De volgende bestemming is China en dat gaat niet zonder wandelen over de Chinese Muur. Een bezoek aan grafmonument Taj Mahal gaat vooraf aan het bewonderen van de mystieke tempels van Petra in Jordanië. En het laatste culturele wereldwonder van deze reis is het Colosseum in Rome, dit complementeert deze wereldreis waarvan de aankomst op Schiphol is voorzien op 17 oktober.

De ANWB en KLM Skyteam sluiten niet uit dat bij voldoende belangstelling deze reis vaker zal worden uitgevoerd. Indien gewenst kan deze reis natuurlijk ook als incentivereis uitgevoerd worden.


 

 

 

 

 

Bron: Travelpro, 2017