Bestemmingen

Ryanair biedt binnenkort vluchten gratis aan

Luchtvaartmaatschappij Ryanair geeft aan binnen vijf jaar alle vluchten gratis aan te gaan bieden. Zij hebben hier zelfs een concreet plan voor hoe zij dit zouden gaan aanpakken. Hoewel sommigen zich ergeren aan het gebrek aan beenruimte en het slechte eten van de airline, zitten de vliegtuigen van Ryanair bijna altijd vol. Zij zijn nu eenmaal het goedkoopst en binnenkort dan misschien wel nóg goedkoper! Ook Incentive-Direct maakt gebruik van de diensten van Ryanair voor de vele bedrijfs– en incentivereizen die zij aanbieden.

Ryanair kennende zullen zij vermoedelijk ergens anders proberen extra geld te verdienen. Zo vroeg de luchtvaartmaatschappij enkele jaren geleden op sommige vluchten zelfs geld om naar het toilet te gaan. Nog niet te vroeg juichen dus.

De CEO van Ryanair, Michael O’Leary, heeft op een conferentie van Airport Operators Association in Londen gezegd dat hij hoopt dat binnen vijf jaar de vluchten volledig gratis voor klanten zullen zijn. De volgende concrete plannen heeft hij hiervoor bedacht.

Geld van winkels
“Door onze vluchten gratis aan te bieden, zullen ze allemaal vol zitten en passeert er dus veel meer volk door de luchthavens waar wij op vliegen. Daardoor gaan alle winkels in de luchthavens meer geld verdienen en daarvan willen wij een percentage. Zo kunnen we toch nog winst maken”, legt hij zijn plan uit.

Of dit daadwerkelijk gaat lukken, is nog even de vraag. Het begin is er!

Ryanair

 

 

 

 

 

 


Bron: MSN Nieuws