Bestemmingen

Rotterdam op vijf in steden-top-10 van Lonely Planet

De stad Rotterdam is door Lonely Planet als nummer vijf gekozen voor in de top 10 met beste steden in de wereld van 2016. Rotterdam is dan ook meteen de enige Nederlandse stad die is opgenomen in de lijst met steden. Op nummers één tot en met vier staan de steden Kotor, gelegen in Montenegro, Quito, gelegen in Ecuador, Dublin en George Town, Maleisië.

Rotterdam is gekozen door zijn architectuur, aanbod van kunst en cultuur, horeca en uitgaansgelegenheden. Ook voor personeelsreizen en/of uitjes is Rotterdam de pérfecte bestemming. Op deze punten scoort Rotterdam het best ten opzichte van andere Nederlandse steden. Hall heeft hierover het volgende te zeggen: ‘Rotterdam barst van moderne, postmoderne en hedendaagse bouwwerken en biedt de bezoeker een variëteit aan kunst, topkwaliteit restaurants en een sfeervol nachtleven. Dat maakt Rotterdam een van de ‘must-see’ bestemmingen voor 2016’.

Incentivetip: Rotterdam is ook heel leuk om te ontdekken met collega’s. Voor een passende bedrijfsreis, kun je de website van Incentive Direct raadplegen.

De kop van zuid gezien vanaf de brug over de koningshaven

 

 

 

 

 

Bron: NOS