Branche

Quiet please!

Na een langdurige controle in het Ramada Apollo Amsterdam Centre is het Quiet Room label aan hen toegewezen. Alle kamers zijn voor de volle 100% goedgekeurd. Dit onderzoek werd gedaan omdat momenteel geluidsoverlast op nummer één staat van klachten onder hotelgasten. Hotels willen met dit label meer klanten trekken en aangeven dat alle kamers geluiddicht zijn. Verder geeft een hotel hiermee aan dat zij klachten van de klant zeer serieus nemen door dit op een goede manier op te lossen.

Tijdens de controle wordt er niet alleen gelet op het omgevingsgeluid, maar ook geluiden in het hotel zelf, zoals bijvoorbeeld de airconditioning of ventilatiesystemen. Verder wordt er gelet op de dichtheid van de muren tussen de hotelkamers en/of de gangen. Hierdoor kan het verblijf in een hotel professionele doeleinden krijgen. Voor meer personeelsreizen, bekijk eens de website van Amsterdam Meetings. Het Quiet Room label is het eerste en tevens het enige keurmerk voor het geluidsniveau in hotels. Op dit moment zijn er 100 hotels in Nederland die een Quiet Room label hebben ontvangen.

Ramada Apollo Amsterdam Centre