Bestemmingen

Nieuwe congreslocatie in Amsterdam geopend

Postillion Hotels Nederland heeft op 31 oktober jl. een Convention Centre in Amsterdam geopend, op de plaats waar eerst de kauwgomballenfabriek heeft gestaan, dichtbij station Amsterdam Amstel. Het gebouw heeft 17 vergaderruimtes met ruimte voor ca. 1200 personen. Er wordt op dit moment ook aan de bouw van een nieuw hotel gewerkt, dat naast het Convention Centre komt te staan. Naar verwachting zal het hotel in het najaar van 2017 officieel worden geopend.

Postillion Hotels Nederland richt zich op het leven van de moderne professional waarbij vergaderen, werken en verblijven centraal staan. Ook voor personeelsmeetings kan het een ideale locatie zijn. Het Convention Centre heeft ruimtes die verschillen in groottes, waardoor er zowel conferenties, vergaderingen, productpresentaties en beurzen als bedrijfsfeesten tot diners gehouden kunnen worden. Het Convention Centre ligt vlak bij de A10, op slechts 15 minuten van Schiphol en 5 minuten van het centrum van Amsterdam. Het terrein is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Amsterdam meetings organiseert meetings en personeelsreizenĀ met overnachting(en) en activiteitenĀ ineen. Makkelijk, snel en professioneel georganiseerd.

Postillion Convention Centre Amsterdam

 

 

 

 

 

 

Bron: Hospitality Management