Bestemmingen

Ervaringen die op jouw bucketlist zeker niet mogen ontbreken!

Trans Siberie Express

 

 

 

 

 

De Trans Siberië Express
De treinreis van je leven: de Trans Siberië Express. De officiële route loopt van Moskou naar Vladivostok. De langste spoorlijn ter wereld, een treinreis van maar liefst 9.287 kilometer. Deze reis neemt je mee door de bergen en vlaktes van Siberië. Ook het alternatief van Moskou naar Beijing – de Trans Mongolië Express – valt bij veel avontuurlijke reizigers in de smaak. Je zit uren in de trein, slaapt in een klein hutje en moet hopen op leuk gezelschap.

Big Five

 

 

 

 

 

Op safari in Afrika: Big 5 spotten
Jagen op de vijf grootste en gevaarlijkste dieren die in de Afrikaanse wildernis voorkomen, maar dan wel jagen met een fototoestel. De Big 5 in het wild spotten in Afrika is voor velen een droomreis. Om een idee te krijgen van de spectaculaire mogelijkheden voor een personeelsreis in Zuid-Afrika, kun je deze link raadplegen.

Westkust Verenigde Staten

 

 

 

 

 

Roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten
Death Vally, Yosemite NP, Zion NP, Los Angeles en San Francisco: zomaar een paar hoogtepunten van een reis door de westkust van de Verenigde Staten. Deze roadtrip neemt je mee over de beroemde kustweg Highway 1 van de ene wereldstad naar de andere.

New York City

 

 

 

 

Stedentrip New York City
Incentivereis, bedrijfsuitje, stedentrip: één keer in je leven moet je naar New York City. Om op het dak van The Empire State Building te staan, om door Central Park te wandelen en het vrijheidsbeeld met eigen ogen te zien. Een letterlijk bruisende stad waar zoveel gebeurt en zoveel te zien is, dat je hier langer moet blijven dan een weekendje.

Noorderlicht, Scandinavië

 

 

 

 

Het noorderlicht spotten in Scandinavië
Pas wanneer je het noorderlicht met eigen ogen hebt gezien, dan weet je hoe bijzonder het is. Het is bijna niet te omschrijven hoe mooi die natuurlijke lichtshow is, die zich aan de hemel boven je kan afspelen. Er zijn verschillende landen waar je het noorderlicht kunt spotten, met name in Scandinavië. Scandinavië is ook een ideale bestemming voor een incentivereis!

De juiste reis nog niet gevonden? Raadpleeg dan de website van Incentive Direct om direct inspiratie op te doen.

Bron: Travelvalley

Personeelsreis

Bedrijfsuitje

No tweets found.

Personeelsuitje

Incentivereis