Bestemmingen

Eerste steen hotel nhow Amsterdam RAI is gelegd

Op woensdag 26 oktober jl. is de bouw van het hotel nhow Amsterdam Rai officieel gestart. De eerste steen is geplaatst door Klaas de Boer van Amsterdam Zuidas, Maarten Markus van NH Hotel Group, Gert-Win Bos van COD, Paul Riemens van RAI Amsterdam en Rem Koolhaas van OMA. In het bijzijn van meer dan honderd zakelijke relaties en bouwpartners hebben zij de eerste steen begeleidt naar zijn plek.

Naar verwachting zal de skyline van Amsterdam medio 2019 voorgoed veranderen met de komst van het grootste hotel van de Benelux. Het hotel zal 650 kamers tellen en ca. 91 meter hoog zijn. Hij zal komen te staan in de driehoek die begrensd wordt door de Europaboulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam Convention Centre, waar beursbezoekers, toeristen, zakenreizigers en zelfs Amsterdammers dag in, dag uit kunnen samenkomen. Juist om deze reden is Amsterdam de ideale stad voor een personeelsreis. Voor een impressie van het gebouw kun je deze link raadplegen.

hotel-nhow-amsterdam-rai