Branche

Chineze personeelsreizen naar Nederland

In korte tijd berichtte EventBranche.nl al driemaal over mega incentives vanuit China. Waar de vorige bedrijven nog kozen voor Australië, Thailand en Frankrijk, maakt het NBTC bekend dat er nu 4500 Chinezen naar Nederland komen.

Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) reist het Chinese bedrijf met 90 bussen door Nederland. Minister Henk Kamp van Economische Zaken ontvangt een delegatie van het bedrijf in het Mauritshuis in Den Haag, ‘om zo de goede verhoudingen tussen de Chinese toerismesector en Nederland te benadrukken’, valt te lezen op NU.nl.

Het programma voor de 4500 Chinezen richt zich op de Randstad, maar ook de Veluwe en de grote outlet in Roermond staan op het programma. Diverse media berichten over de tevredenheid van Kamp als het gaat om de toename van toeristen en zakelijk toerisme vanuit China. Hij verwacht dat een grote personeelsreis als deze voor een sneeuwbaleffect zal zorgen.