Trends

Veilig reizen

Alhoewel de projectmanagers van Incentive Direct enorm bereisd zijn er kan altijd van alles gebeuren tijdens een jubileum of incentivereis. Dus veiligheid staat voorop! Tijdens je eerste vliegreis trok het je aandacht waarschijnlijk nog, maar inmiddels ken je het riedeltje wel. Instructievideo’s, wie kijkt daar nou nog naar? Air New Zealand heeft daar iets op verzonnen: de luchtvaartmaatschappij laat de veiligheidsvoorschriften uitbeelden door bikinimodellen.

Geen saaie computeranimaties, maar sexy modellen van Sports Illustrated leggen uit wat je moet doen in geval van nood. In het vier minuten durende filmpje vertellen de schoonheden onder meer hoe je je gordel om moet doen en waar je reddingsvest verstopt zit. 

Niet iedereen reageert enthousiast op de nieuwe video. Zo klaagde een vrouwelijke passagier dat belangrijke en serieuze instructies als deze niet op een sexy manier verkondigd zouden moeten worden. Air New Zealand wuift die kritiek weg en zegt blij te zijn om de instructies op deze smaakvolle manier te kunnen presenteren.

De instructievideo is sinds enkele weken aan boord van alle toestellen van de Nieuw-Zeelandse maatschappij te zien.