Bestemmingen

Etihad Airways dagelijks van Abu Dhabi naar Phuket

Afgelopen december reisde Travel Orange af naar de nieuwe incentive bestemming ABU DHABI. Etihad Airways breidt haar netwerk in Zuidoost-Aziƫ uit met een lijndienst naar Phuket, het grootste eiland van Thailand. De nieuwe dagelijkse route naar de populaire vakantiebestemming wordt met ingang van 26 oktober uitgevoerd vanaf thuisbasis Abu Dhabi. Phuket is na Bangkok de tweede bestemming in Thailand voor Etihad Airways, en de zevende in Zuidoost-Aziƫ.

Bangkok is al vier jaar de populairste bestemming in het routenetwerk van Etihad. Alleen in 2013 vervoerde de maatschappij bijna 750.000 passagiers op vluchten naar de Thaise hoofdstad. Uitbreiding van de activiteiten in Thailand met een route naar het achthonderd kilometer zuidelijker gelegen Phuket is volgens Etihad-topman James Hogan “natuurlijke progressie”.

Etihad zal op de route naar Phuket een Airbus A330-200 inzetten met plaats van 242 passagiers. Andere nieuwe bestemmingen die Etihad in de loop van dit jaar aan het routenetwerk toevoegt zijn Medina, Jaipur, Los Angeles, Zurich, Yerevan, Rome, Perth en Dallas.