Branche

Emirates twee keer per dag naar Schiphol

Bij het creeren van nieuwe incentive reizen heeft de vlucht de eerste prioriteit. Incentive Direct is dan ook blij met deze vluchtuitbreiding van Emirates van en naar Dubai!

Emirates vliegt vanaf december twee keer per dag tussen Schiphol en Dubai. Daarmee komen per week duizenden extra stoelen beschikbaar op de route. Naast de huidige vlucht met de Airbus A380 start Emirates op 4 december een extra vlucht met de Boeing 777-200, goed voor 3.700 extra stoelen per week. De nieuwe vlucht EK149 vertrekt dagelijks om 16.10 uit Dubai en komt om 20.40 aan in Amsterdam. De retourvlucht EK150 vertrekt om 22.10 en landt om 7.40 in Dubai.

‘Onze beslissing om nog een dagelijkse vlucht in te zetten naar Amsterdam is het gevolg van de vraag van onze reizigers, die groter bleek dan verwacht. De extra capaciteit en vluchttijden biedt de passagier meer mogelijkheden om te reizen tussen Amsterdam en Dubai en verder naar verschillende bestemmingen in India, Afrika, het Verre Oosten en Australië’, zegt Hubert Frach, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations West.

Bron:travemagazine