Trends

Top 5 zonnige stedentrips!

Op zoek naar een stedentrip die je ook het gevoel geeft van een korte zonvakantie? Incentive Direct zet hieronder de  ‘Top 5 stedentrips: zonnige steden’ voor u op een rij. Veel opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor een bijzondere incentive, personeels of relatiereis. Hierbij is men veelal opzoek naar de ultieme combinatie van fun ‘zon en vakantiegevoel’ en zakelijke faciliteiten.
Top 5 zonnige stedentrips

1. Dubai

Veertig jaar geleden was Dubai niet meer dan een woestijn. Nu is het het kloppende hart van het Midden-Oosten. Dubai is het land van uitersten, waar de Islamitische en de Westerse wereld prima hand in hand gaan. Een stedentrip naar Dubai is ook een stedentrip met uitersten. Van de grootste winkelcentra ter wereld tot een bruisend nachtleven. Van 40 km parelwitte stranden tot skiën op de grootste skibaan ter wereld. En dat alles bij een meer dan aangename temperatuur, zelfs in de winter.

2. Tel Aviv

Het Manhattan van het Midden-Oosten met haar trendy winkels & bruisende uitgaansleven. Tel Aviv heeft echter meer: een hogere gemiddelde temperatuur en een zonnige boulevard, waar (kite)surfers domineren. Wat wil je nog meer? Bezoek Old Yaffo, de oude stad met een wirwar aan straatjes en een kleine vissershaven. Vanaf het hoogste kunt van de oude stad heb je een schitterend uitzicht op het strand. Ga shoppen in Kikar Hamedina, de PC Hooftstraat van Tel Aviv. En ga dineren in Tel Aviv Harbour, deze trendy boulevard is ‘s avonds the place to be.

3. Rome

Op zoek naar een zonnige stedentrip dichtbij? Voor ons springt dan Rome direct naar voor. In maart kun je al, als je gelukkig hebt, in je korte mouwen over straat slenteren en genieten vanaf een terrasje. Een strand vind je er niet, maar er zijn genoeg parken om even bij te bruinen.

4. Istanbul

Azië of toch Europa? Een bezoek aan deze stad brengt je op beide continenten. En dat op nog geen 4,5 uur vliegen vanaf Amstdam. Ideaal voor een korte stedentrip. Behoefte aan een dosis zon naast slenteren door de stad en vis eten bij de Galato-brug? Neem de boot naar de Prinseneilanden en dan in het bijzonder Buyakada. Op dit autovrije eiland lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Geniet aan de waterkant of in een van de parkjes.

5. Hong Kong

Modern & terug in de tijd. Culinair genieten & shoppen tot je erbij neervalt. De grootste lichtshow van de wereld langs een van de mooiste skyklines & paradijselijk Lantau Island voor het zomervakantiegevoel. Hong Kong is niet langer slechts een stop-over bestemming, het is dé opkomende stedentripbestemming.

Bron: http://www.event.nl/