Bestemmingen

Dubai pakt uit!

Met meer dan 3 miljoen bezoekers kijkt het jaarlijkse Dubai Shopping Festival terug op een erg succesvolle 18e editie. De openingsceremonie op Dubai Creek was een spectaculair klank- en lichtspel, geïnspireerd door de cultuur en het erfgoed van de stad, gevolgd door vuurwerk. Incentive Direct organiseerd al jaren bijzondere incentive en relatiereizen naar Dubai maar nog specialer wordt de reis als deze samenvalt met zo’n mega spectakel als deze openingsceremonie!

Prachtige vlotten waarop acrobatische acts plaatsvonden dreven voorbij en een fijne nevel van water uit de kreek vormde een uniek projectiescherm. ShowTex zorgde voor duurzame wind-, water en vuurbestendige textieloplossingen die gedurende de ganse periode van het festival dienst deden. Het grootste scherm was maar liefst 250m breed en 8m hoog. Nog 2 bijkomende schermen waren 17m hoog en 35m breed.
 
Achter de acrobaten vormden 15 kleinere schermen uit StretchTulle een backdrop voor de optredens. ShowTex maakte eveneens 32 waterbestendige hoezen op maat ter bescherming van de verschillende projectors. Voor de schermen ontwikkelden we nieuwe bevestigingstechnieken die rekening hielden met weer en wind, zodat alle stoffen ten alle tijden netjes op hun plaats bleven.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Showtex – 22-02-2013