Branche

Stormloop op gratis tickets van transavia.com

 

De gratis ticketactie van transavia.com in het centrum van Eindhoven dinsdagmorgen is een groot succes geworden. www.Transavia.com gaf in het Piazza Center gratis retourtickets weg aan de eerste 100 personen die zich met paspoort en koffer meldden bij de tijdelijke check-in balie in het winkelcentrum. Dat gebeurde ter gelegenheid van het feit dat Eindhoven Airport vanaf deze maand ook officieel thuisbasis is voor drie vliegtuigen van transavia.com.

Vroeg
Er was sprake van een heuse stormloop. Ruim 200 gegadigden meldden zich in het winkelcentrum. De eerste ‘gratis klanten’ waren al om half 8 aanwezig.

Basis
Eindhoven Airport is nu naast Schiphol en Rotterdam Airport de derde basis van de carrier in Nederland. Bovendien start transavia.com met vier nieuwe routes vanaf Eindhoven, te weten Bologna, Madrid, Napels en Kopenhagen.
Volgens HV-topman Bram Gräber wil transavia.com met de verscherpte focus op Eindhoven meer inspelen op de vraag naar regionaal vertrek. Vooral ook bij touroperators is veel vraag naar vertrek uit de regio.

(Foto: airport-directeur Joost Meijs (links) en HV-topman Bram Gräber waren samen met presentatrice Froukje de Both (rechts) aanwezig om de eerste reizigers naar de nieuwe bestemmingen in te checken). 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Travelmagazine.nl / Boy Lokhoff en Theo de Reus