Branche

Hotels van Oranje winnen prestigieuze award

Incentive Direct organiseert al jaren bijzondere incentives en bedrijfsevenementen waarbij steeds vaker gevraagd wordt naar ‘groene’ elementen binnen een programma. http://www.incentive-direct.nl/ feliciteert Hotels van Oranje van harte met het behalen van deze prestigieuze titel!
 
Na het succesvol behalen van het Green Globe certificaat in juni 2012 zijn de Hotels van Oranje nu ook uitgeroepen tot het meest groene hotel van Europa. Afgelopen vrijdag wonnen zij de award ´Green Hotel of the Year Europe´ tijdens de European Hospitality Awards in het Landmark Hotel in Londen. De European Hospitality Awards zijn een van de meest bekende en meest prestigieuze award-uitreikingen in de hotelbranche.

Een manier van zakendoen
In minder dan 1 jaar tijd hebben de Hotels van Oranje het gepresteerd om zowel een Green Globe certificaat als een award voor het meest groene hotel van Europa te bemachtigen. `Een unieke prestatie waar we enorm trots op zijn! De award sluit naadloos aan op onze policy, waarin duurzaam ondernemen centraal staat. ‘ aldus Jaap Liethof, algemeen directeur van de Hotels van Oranje. ‘Het is een manier van zakendoen, en veel meer dan alleen het behalen van certificaten en awards.’ benadrukt Liethof.

MVO geïntegreerd in hele organisatie
De jury benoemde in het bijzonder dat zij onder de indruk waren van de manier waarop Hotels van Oranje MVO hebben geïntegreerd in de organisatie. MVO is niet alleen in de bedrijfsvoering doorgevoerd, ook alle medewerkers worden getraind en daarnaast investeert het hotel veel in maatschappelijke projecten. Ook de volledig biologische menu’s en duurzame congressen die het hotel serveert en organiseert, onderscheidde Hotels van Oranje van de concurrentie.

Gewonnen van prachtige hotels          
Andere genomineerden in de categorie waren het Radisson Blu Waterfront Hotel in Stockholm, Hotel TOPAZZ in Wenen en het Savoy Hotel in Londen. Dit laatste hotel is na een grondige verbouwing van 2 jaar recentelijk weer geopend. ‘Het is een enorme eer om samen met prachtige hotels zoals deze genomineerd te worden, we zijn dan ook enorm trots dat wij uit deze lijst de award hebben gewonnen!’aldus Jaap Liethof.

Bron: High Profile