Trends

Economy comfort!

Juist de kleine details maken een incentive of relatiereis tot een succes. Extra comfort in de vorm van beenruimte, gepersonaliseerde service of een smakelijke maaltijd of snack zijn een verrassend detail en zorgen voor een goed begin. Incentive Direct is dan ook blij dat KLM inspeelt op deze extra behoeftes.

Zo is het  mogelijk een stoel te reserveren in de Economy Comfort-zone op vluchten binnen Europa met vertrek op of na 1 december 2012. Voorheen was dit alleen mogelijk op intercontinentale vluchten. Tegen bijbetaling van € 20,- tot € 30,- kunnen jij en je klanten genieten van negen centimeter meer beenruimte, een rugleuning die 40% verder naar achteren kan en stroomvoorziening bij je stoel. Na de landing kun je bovendien eerder van boord omdat de zone zich vooraan in de Economy Class bevindt.

De kosten zijn op basis van een enkele reis, afhankelijk van de duur van de vlucht. Met uitzondering van de route Amsterdam – Parijs is Economy Comfort per 1 december beschikbaar op alle Boeing 737-vluchten binnen Europa. De Economy Comfort-stoel kan op ieder moment voor vertrek worden gereserveerd.

Voor meer informatie en het boeken van bijzondere incentives met deze extra comfort service ga naar:http://www.incentive-direct.nl/

Bron: KLM