Bestemmingen

Travel Orange specialist in groepsreizen naar India.

Travel Orange dé groepsreisspecialist als het gaat om maatwerk houdt nauw gezet nieuwe producten en trends bij. Jaap Maarse directeur van Travel Orange en zelf reisspecialist als het gaat om bijzondere maatwerkreizen naar India is enthousiast over de nieuwe dubbeldekker trein op de route Delhi – Jaipur – Delhi. Naast het avontuur van een locale treinrit scheelt het reizigers enorm in reistijd en geld!

Diegenen die reizen naar  Jaipur of Delhi kunnen zich verheugen op een nieuwe ervaring met deze dubbeldekker die is voorzien van airconditioning. De trein, met een dagelijkse dienstregeling, overbrugt de afstand tussen de nationale hoofdstad en Jaipur in vijf uur.

De dubbeldekker trein is vervaardigd door de Kapurthala coach fabriek in Punjab en heeft een capaciteit van 120 personen. Uitgerust met volledig automatische deuren, acht noodramen en brandblussers in elke wagon. Bij het ontwerp van de wagons is rekening gehouden met zowel de veiligheid als het comfort van de passagiers.  Er is een veiligheidscertificering van de commissaris van de spoorwegveiligheid (CRS) afgegeven na toetsing van alle eisen.

Bron: Sereneholidays.com