Branche

Sterke aanvulling voor kick-off sessies, personeelsmeetings en netwerkbijeenkomsten!

Connect is een interactief programma van Swingbo, gericht op kennismaken en verbinden. Door de inzet van RFID scanners en touch screens ontdekken de deelnemers steeds meer overeenkomsten. Hierbij krijg je inzicht in elkaars persoonlijke achtergrond en drijfveren. Deze verbindingen geven een krachtige impuls aan samenwerking binnen teams en organisaties.
 
Hoe het werkt
Alle deelnemers vullen een persoonlijk profiel in: Wie is jouw inspirator? Waar liggen je roots? Wat is je favoriete gespreksonderwerp? Bij aankomst op het evenement ontvangt iedereen een badge met RFID chip en de vier andere deelnemers waarmee je de meeste overeenkomsten hebt. Tijdens de inloop kan iedereen bij het Checkpoint en de Storystation met andere deelnemers overeenkomsten en verschillen ophalen. Hou de RFID chip bij de lezer en druk op het touch screen.
 
Teamactiviteiten
De teamindeling is gebaseerd op gemeenschappelijke connecties. De teams proberen te achterhalen wat de eigen connectie is. Daarnaast strijden ze tegen elkaar in de verschillende spelonderdelen. Gaandeweg komen de deelnemers steeds meer over elkaars achtergronden te weten.
 
Achteraf
Na het event is het mogelijk om in te loggen op de connect website en alle connecties en verbindingen na te gaan. Ook staan hier de foto’s van het evenement en de teams. Het Connectprogramma is een sterke aanvulling voor kick-off sessies, personeelsmeetings en netwerkbijeenkomsten met 30 tot 1000 deelnemers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Highprofile