Trends

Reis vlinders!

Is het motto veelal ‘houdt zaken en liefde’ gescheiden toch ontstaan de meeste relaties op de werkvloer. Veel zakelijke reizigers brengen uren door in een vliegtuig, het is daarom niet zo vreemd dat ook hoog in de lucht de vonken eraf spatten en nieuwe relaties ontstaan.
 
Een nieuwe website laat verlegen vliegreizigers die ene, knappe medepassagier terugvinden die ze aan boord niet durfden aan te spreken. Op WeMetOnAPlane.com kunnen passagiers hun vliegtuigromances beschrijven, in de hoop dat ‘de ene’ reageert.

De website is opgericht door de Autralische Will Scully-Power, die zelf zijn vriendin ontmoette op een vlucht van Thailand naar Maleisië. De twee wisselden e-mailadressen uit voordat ze het vliegveld verlieten en sindsdien gelooft Scully-Power in het ‘wat als?’-gevoel dat veel vliegers volgens hem hebben.

“Ik ontdekte dat er geen website bestond waar reizigers contact konden zoeken met hun medepassagiers, dus besloot ik hem zelf op te richten”, aldus Scully-Power in gesprek met MSNBC News. Op WeMetOnAPlane.com kunnen reizigers hun verhaal achterlaten, met daarbij de vluchtinformatie en hun persoonlijke contactinfo. Ook kan deze informatie verspreid worden middels sociale media als Facebook en Twitter. Inmiddels staan er enkele tientallen verhalen op de site, maar zijn er nog geen relaties ontstaan, aldus de oprichter.

Bron: Telegraaf