Bestemmingen

Cape Town Tourism introduceert Toolkit op de ITB 2012 in Berlijn

Na steden als New York en Dubai is Cape Town helemaal hip en happening en dus uiterst geschikt als verrassende incentive of jubileumreis bestemming!

Almere, februari 2012. Cape Town Tourism is klaar voor de ITB in Berlijn, welke dit jaar plaatsvindt van 7-11 maart. Tijdens deze grootse reisvakbeurs zal Cape Town Tourism een nieuwe digitale gadget lanceren –  The Cape Town Toolkit.

ITB is ’s werelds grootste reisvakbeurs, waar meer dan 10.000 exposanten uit 180 hun producten presenteren en welke jaarlijks meer dan 170.000 bezoekers trekt.

De Cape Town Toolkit is een online tool waar onder meer routes, foto’s en informatie over Kaapstad in staan. Alleen geregistreerde gebruikers uit de reis-, toerisme en marketingbranche toegang krijgen tot promotiemateriaal om Kaapstad te verkopen als een zakelijke en recreatieve bestemming. Met de tool is het mogelijk om zeer specifieke informatie over Kaapstad te selecteren tot een pakket dat op de klant is afgestemd. Informatie zal online gedeeld worden zodat altijd deze altijd up-to-date is. Met de slogan ‘ You don’t need a holiday you need Cape Town’ is het dus mogelijk om zeer gericht campagnes te maken voor iedere gewenste doelgroep.  Alle informatie die online staat, wordt continue up-to-date gehouden, zoals bijvoorbeeld nieuwe gebeurtenissen, evenementen en nieuwe accommodaties in Kaapstad.

Kenniscentrum
De toolkit is ontwikkeld als kenniscentrum voor de reisbranche om zo het internationale toerisme te stimuleren. Dankzij de unieke log-in voor geregistreerde gebruikers is het mogelijk om persoonlijke thema’s samen te stellen maar ook informatie te delen, naar individuele behoefte. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in specifieke thema’s als eten, wijn, design of avontuur, dan is het mogelijk om alle informatie met betrekking tot deze onderwerpen te ontvangen.

Lancering
De lancering vindt plaats op de stand van Cape Town Tourism, Hal 10 in het ICC, op donderdag 8 maart van 10.30 – 11.30 uur. De Cape Town Toolkit zal vanaf dat moment ook 2012 live op de Cape Town Tourism website (www.capetown.travel/toolkit) staan.

Skye Grove, communications Manager van Cape Town Tourism, voegt hier aan toe: “De Cape Town Toolkit geeft eenvoudig toegang tot alle up-to-date informatie over Kaapstad, de stad die onlangs nog gekozen werd tot de beste plek ter wereld. Zo kunnen wereldwijd nog meer toeristen al het moois van  Kaapstad ontdekken en wordt deze stad nog meer op de toeristische kaart gezet! Een spannend initiatief waar Cape Town Tourism trots op is!”

Meer weten? Kijk dan op http://www.capetowntravel.co.za/ of bent u geinteresseerd in een verrassende en compleet verzorgde reis naar  Cape Town surf dan naar http://www.incentive-direct.nl/.