Bestemmingen

Wintersport incentive reizen per trein!

In de winterse maanden zijn wintersport en winterse bestemmingen zoals Lapland, IJsland en de Alpen in trek als dé ideale incentive reis bestemmingen. Incentive managers maken naast de extra wintersport charters ook gebruik van de mogelijkheid per trein te reizen.

De Alpen Expres en De SkiTrein zijn rechtstreekse wintersporttreinen naar Oostenrijk en Itali en vertrekken iedere vrijdagavond tot eind maart vanaf Utrecht via Den Bosch en Venlo rechtstreeks naar een groot aantal bestemmingen in Oostenrijk. Aan boord kunnen klanten verschillende soorten slaapplaatsen boeken van eenvoudig tot meer luxe. Een aansluitende transfer naar de accommodatie kan eveneens gereserveerd worden.

Naar aanleiding van de aanhoudende sneeuwoverlast in Oostenrijk en de daarmee gepaard gaande vertragingen en ellende op een aantal routes constateert Euro Express Treincharter een flinke toename in het aantal last minutes naar de sneeuw.

Commercieel Directeur Ren van der Klink laat weten dat veel klanten op het laatste moment voor de optie van de wintersporttreinen Alpen Expres en De SkiTrein kiezen. We krijgen heel veel vragen aan de telefoon of onze treinen wel op tijd rijden en of er nog plaats is. Klanten zien op tegen de stress wachttijden en onzekerheid over de situatie onderweg naar hun accommodatie en kiezen ervoor een treinretour te boeken. Gelukkig hebben wij tot nu toe ieder weekend stipt op tijd kunnen rijden en weinig hinder van het winterse weer in Oostenrijk ondervonden. Wat ons betreft mag de sneeuwval nog wel even aanhouden.

Bron: persbericht.nl