Trends

Dutch hop on fietstour populair!

Zo Hollands als we zijn springen we overal ter wereld graag op een fiets! Misschien klinkt het wat suf maar een stads fietstour waar dan ook ter wereld doet het altijd goed tijdens  incentive- en personeelsreizen. Een sliert aan vrolijk gekleurde fietsen dwars door het straatbeeld levert veelal genoeg bekijks op. Maar het is een fantastische manier om een heel andere kant van een bestemming te laten zien, om op plekken te komen waar je wandelt niet komt…dwars door de achtertuin van de locals!
 
ColorbikeTours organiseert deze zaterdag de grootste fietstour in de geschiedenis van het bedrijf. Ongeveer 250 medewerkers van Klant Contact Services zullen zich zaterdag op de fiets door de stad begeven. Dit levert de grootste slinger fietsende dagjesmensen door de stad sinds mensenheugenis op.
 
Inkijkje in de pracht van Utrecht
Als onderdeel van een dagprogramma krijgen de gasten in korte tijd een mooi inkijkje in de pracht van de stad Utrecht. De medewerkers van Klant Contact Services rijden vanaf half drie vanaf het Vrouwe Justitiaplein dwars door de binnenstad naar het Zijdebalenterrein aan de Zeedijk.
 
Fietsen voor het goede doel
ColorbikeTours is bekend van de kleurige fietsen en vooral het goede doel. Met de opbrengst van de tours financiert ColorbikeTours fietsen voor schoolgaande kinderen in ontwikkelingslanden. Zo fietst Klant Contact Services met de tour van zaterdag tien fietsen bij elkaar voor het goede doel.