Bestemmingen

Beste resort van Afrika en Midden-Oosten in Sharm El Sheikh.

Bij een incentivereis of personeelsreis staat kwaliteit qua service, faciliteiten en sfeer hoog in het vaandel. Tijdens deze reizen slaapt men veelal in de beste en luxste resorts. Het Four Seasons Resort in Sharm El Sheikh is door de lezers van het reismagazine Condé Nast Traveler gekozen tot het beste resort van Afrika en het Midden-Oosten. In de top 100 van alle hotels en resorts ter wereld eindigde het Four Seasons Resort in Sharm El Sheikh op een derde plaats.

Uitstekende service en kwaliteit                                                                                                                                                                                      Tijdens de jaarlijkse Readers’ Choice Awards van het reismagazine Condé Nast Traveler kozen de lezers dit jaar massaal voor het Four Seasons Resort in Sharm El Sheikh. Het zeezicht resort in de populiare badplaats kreeg van de gasten die het resort het afgelopen jaar bezochten een score van maar liefst 98,6 voor haar uitstekende service en kwaliteit.

De Hof van Eden
Het Four Seasons Resort, geheel opgetrokken in Moorse stijl, is gebouwd tegen een helling. Het vijfsterren resort biedt haar gasten een scala aan faciliteiten, waaronder vier zwembaden en een uitgebreid spa- en fitness aanbod. Vooral de weelderige tuinen die het resort omgeven, worden door de gasten als adembenemend ervaren. Evenals de openlucht lobby met haar prachtige bloemstukken. Het resort heeft inderdaad kosten nog moeite gespaard om haar gasten het gevoel te geven in De Hof van Eden te zijn beland. Beginnend op de oprijlaan, die gesierd wordt door maar liefst achtienhonderd palmbomen. Doorlopend in het uitzicht over het Sinaï schiereiland vanuit de lobby.

Zeer geprezen
Ook de service van het Four Seasons Resort in Sharm El Sheikh wordt door haar gasten zeer geprezen. “Het personeel doet er werkelijk alles aan om het haar gasten naar de zin te maken. Er zijn diverse restaurants, bijvoorbeeld in Midden-Oosten- of Italiaanse stijl. Bij het zwembad worden gasten koel gehouden met mist sprays. En in de spa kun je een koffie- en melk scrub ondergaan. Dit is mijn favoriete resort in de hele wereld!”, aldus één van de gasten.

Rode Zee en meer
De meeste kamers van het resort bevinden zich in stenen villa’s in bruin en crème tinten Ze hebben bijna allemaal een balkon of terras met zicht op de Rode Zee. In die Rode Zee kunnen duikers en snorkelaars genieten van kleurrijke koraalriffen. Ervaren, maar ook onervaren bezoekers van het resort kunnen deelnemen aan verschillende duikexcursies die het resort aanbiedt. Andere excursies die tot de mogelijkheden behoren, zijn onder meer een boottocht naar Tiran Island of een bezoek aan het natuurgebied Nabq Protected Area, met een zeer gevarieerde flora en fauna.

 

 

 

 

 

Bron: Aviareps