Branche

Accor lanceert internettool voor meetings en congressen.

Speciaal voor de organisatoren van meetings en congressen heeft Accor Hotels een handige internettool waarmee snel en gemakkelijk de juiste locatie kan worden gevonden, de zogenaamde Meetings & Events e-brochure. De praktische zoekhulp werd voor het eerst getoond tijdens de EIBTM, ’s werelds toonaangevende beurs voor de meetings- en evenementensector, die eind november plaats vond in Barcelona.
 
De meest geschikte locatie vinden in een handomdraai
In 80 landen over de hele wereld biedt Accor keuze uit 1.700 hotels met meetingfaciliteiten. In totaal zijn er 240.000 hotelkamers en 10.000 zalen variërend van luxueus tot functioneel. Aan de hand van enkele criteria kan de gebruiker in een handomdraai de meest geschikte locatie vinden voor een evenement. Per werelddeel kan men de zoekcriteria verfijnen op land en plaats. Ook kan het aantal deelnemers van de meeting worden opgegeven, het aantal zalen en het gewenste soort zaal. Desgewenst kan men ook zoeken op het aantal benodigde hotelkamers.
 
Interactieve kaart
De geschikte hotels worden getoond op een interactieve kaart waarop tot op straatniveau kan worden ingezoomd. Vanaf de kaart kan men direct doorlinken naar de informatie op de website van het gekozen hotel en daar bijvoorbeeld de plattegronden van de zalen bekijken. Accor biedt meetingfaciliteiten in elk gewenst segment bij de hotelmerken Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis en all seasons/ibis Styles. De zoekhulp is online beschikbaar via deze link.
 
Over Accor Hotels 
Accor, ‘s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is aanwezig in 90 landen met 4.200 hotels en ruim 500.000 kamers. Met een omvangrijk portfolio aan hotelmerken – Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons/ibis styles, Etap Hotel/ibis budget, hotelF1 en Motel 6 beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met 145.000 medewerkers wereldwijd biedt Accor zijn klanten ruim 45 jaar kennis en ervaring. In Nederland biedt Accor zijn gasten een brede keuze uit 37 hotels, van het luxe tot het budget segment: 1 Sofitel Legend – het prestigieuze Hotel The Grand Amsterdam, 1 Pullman hotel, 1 MGallery hotel – The Convent Hotel Amsterdam, 9 Novotel hotels, 12 Mercure hotels, 11 ibis hotels, 1 all seasons/ibis styles hotel en 1 Etap Hotel/ibis budget.