Trends

Tip: groepsaccommodaties voor personeelsreizen?

Een persooneelsreis met de afdeling of zelfs het hele bedrijf maken is erg leuk en gezellig. Iedereen die wel eens zo’n trip heeft gepland weet echter dat het altijd lastig is een geschikte én betaalbare accommodatie te vinden. Hotels zijn niet de goedkoopste mogelijkheid, maar de groep opdelen is eigenlijk ook geen optie. De oplossing voor dit probleem is een vakantiehuis voor groepen!

Groeps vakantiehuizen worden vaak over het hoofd gezien bij het plannen van een personeelsreis, maar zijn vaak een zeer geschikte keuze. Door heel Europa staan prachtige vakantiehuizen die geschikt zijn voor grote groepen tot wel 70 personen. Gezien de capaciteit van deze speciale vakantiewoningen hebben we het al snel over grote villa’s, authentieke boerderijen en zelfs kleine kastelen. De accommodaties kunnen zowel midden op het platteland als dichtbij de stad gevonden worden, en worden vaak voor een weekend of (mid)week verhuurd. Naar gelang het programma en activiteiten van de reis is er altijd een ideale accommodatie te vinden.

Het overnachten in een groepsaccommodatie heeft als grote voordeel dat er een flinke duit wordt bespaard, niet verkeerd natuurlijk in zware financiele tijden. Daarbij zit de hele groep bij elkaar en kan er in een informele omgeving eens over iets anders dan werk gepraat worden. Overdag samen aan activiteiten deelnemen en ’s avonds gezellig koken/eten; dat is nog eens teambuilding. Medewerkers zullen nog lang na praten over die heerlijke avond die begon met een borrel in huis of op eigen terras. En geen zorgen over de privacy; groepsaccommodaties zijn ruim opgezet, bieden over het algemeen kamers voor 2 tot 4 personen aan en beschikken over voldoende badkamers.

Gezellig wordt het zeker in huis. De goede sfeer zal worden meegenomen naar kantoor en  resulteren in betere prestaties op de werkvloer, en is dat niet een van de onderliggende gedachte van een personeelsreis?