Bestemmingen

Ontrafel de magie van kleurrijk India tijdens een luxe personeelsreis.

India is een prachtig land dat zich niet beperkt tot één specifieke cultuur maar strekt zich ook uit naar diverse archeologische historische monumenten en een rijke flora en fauna. Hiermee is India een fantastische bestemming voor een bijzondere incentive- of relatiereis.

Tijdens een luxe relatiereis is het uiteraard van belang dat men professioneel wordt begeleidt op ontdekkingstocht door dit authentieke en kleurrijke land. Incentive reizigers krijgen de kans om van de gebaande paden af te wijken en bijzondere tradities te ontrafelen tijdens een bezoek aan prachtige tempels en authentieke dorpjes. Een professionele organisator van personeelsreizen zorgt  voor de essentiële faciliteiten maar tevens voor een verrassende knipoog. De reisprogramma’s worden met veel zorg en oog voor detail gecreeërd en niet geheel onbelangrijk in deze tijden zijn deze ook nog eens pocket vriendelijk. Kortom inspireer uw relaties of medewerkers en reis af naar magisch India!