Branche

Nieuwe vergelijkingssite voor groepsreizen online.

Deze week is de nieuwe vergelijkingssite Toprondreizen.nl gelanceerd. Op de website vind je een ruim overzicht van diverse soorten rondreizen zoals groepsrondreizen, individuele rondreizen, busrondreizen en autorondreizen. Je kunt hier zoeken naar landen in zowel Europa als verre bestemmingen.

De rondreis aanbiedingen die op Toprondreizen.nl staan vermeld zijn allen van verschillende Nederlandse reisorganisaties. Je kunt je zoekopdrachten filteren door bijvoorbeeld te zoeken op land, aantal reisdagen, prijs of reisorganisatie. Zo kun je alle rondreis aanbiedingen in één overzicht vergelijken.

Naast het vergelijken van deze rondreizen biedt Toprondreizen.nl nog extra informatie op de bestemming pagina’s. Zo vind je per land een omschrijving van interessante bezienswaardigheden en kun je je reiservaring delen met andere reizigers. Verder kun je alle reisorganisaties die op Toprondreizen.nl staan vermeld beoordelen. Ook houdt de redactie van Toprondreizen.nl een blog bij met het laatste rondreis nieuws.