Bestemmingen

New York binnen handbereik!

New York staat nog steeds hoog op de verlanglijstjes van veel zakelijke klanten. Deze bruisende stad wordt nog steeds gezien als één van de ultieme bestemmingen voor een verrassende personeelsreis of incentive. Met name voor de Belgische markt ligt deze super bestemming binnen handbereik.

Brussels Airlines lanceert per 1 juni 2012 vluchten tussen Brussel en New York. De airline zal vanaf dan dagelijks koers zetten vanaf de Europese hoofdstad naar New York JFK Airport met compleet vernieuwde Airbus A330 toestellen. Het is de eerste eigen lijnverbinding van Brussels Airlines naar de States sinds het ontstaan van de airline in 2002. De ticketverkoop voor de lijndienst tussen Brussels Brussels Airport en New York JFK gaat dinsdag van start. Met de lancering van de nieuwe lijndienst brengt Brussels Airlines de Belgische luchtvaart na een onderbreking van tien jaar terug naar de States.

Ochtendvlucht
Brussels Airlines zal elke dag een ochtendvlucht verzorgen naar New York (JFK) en een nachtvlucht vanuit New York naar Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met Airbus A330-300 of A330-200 toestellen. Deze zijn uitgerust met een nieuwe business- en economy class, met volledig flat bed in business class en ergonomische economy zetels, en ook de nieuwste individuele in-flight entertainment technology in business en economy. Ter gelegenheid van de lancering zijn er speciale promotietarieven vanaf 399 euro, inclusief tax en servicekosten.

Uurregeling
De vlucht vertrekt ’s ochtends vanaf Brussels Airport en komt kort na het middaguur in Nedw York aan. Het vertrek vanuit New York is voorzien in de vooravond, met aankomst in Brussel de dag daarop in de ochtend.
De New York-vlucht sluit dankzij deze uuregeling goed aan op de Europese- en Afrikaanse vluchten van Brussels Airlines, zodat tientallen bestemmingen in Europa en Afrika via een korte overstap op Brussels Airport goed aansluiten op deze transatlantische route.