Bestemmingen

Namibië als nieuwe bestemming voor incentivereizen!

Circa honderd incentivereis-professionals, reisagenten en touroperators kregen tijdens Network Namibia 2011 voorgeschoteld wat het Afrikaanse land allemaal te bieden heeft. Voor incentivereizen een zeer interessante en bijzondere bestemming, zo bleek.

Contact leggen met lokale partners uit Namibië
Tijdens het evenement, gehouden in de sfeervolle Koepelkerk van het Renaissance Hotel in Amsterdam, kregen de deelnemers uitgebreid de mogelijkheid contact te leggen met lokale partners uit Namibië. Middels speeddate sessies, een open beursvloer en een uitgebreid diner werden de aanwezigen bijgepraat over de mogelijkheden die Namibië biedt. Ook was er een speciale sessie voor incentivereis-organisatoren.

Talloze incentive mogelijkheden
Volgens Matthias Lemcke, marketingmanager Europe bij het Namibia Tourism Board, ontwikkelt Namibië zich de laatste jaren enorm als incentive-bestemming. ‘Professionele DMC’s organiseren steeds meer incentives, variërend van events in luxe kampementen in de woestijn tot wellness experiences in de bush. Veel incentives zijn ook te combineren met bezoeken aan de lokale wildlife en inheemse dorpen.
 
Beter bereikbaar
Namibie is zowel per auto als per trein of vliegtuig goed te bereizen. ‘Ons binnenlandse netwerk breidt steeds verder uit. Daarnaast vervangen we onze vloot door grotere regionale vliegtuigen, zodat meer plek is om groepen te vervoeren’, zegt Tanja Geissel van Air Namibia.


Bron: HighProfile