Bestemmingen

Mallorca dé nieuwe bestemming voor incentive- of jubileumreizen!

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen in de Middellandse Zee. U kent het vast als zon- en strandbestemming. Met wat stoere activiteiten in het programma ontdekt u Mallorca als een bijzonder sportieve, gastvrije, gastronomische en culturele incentive bestemming.

U kunt het eiland ontdekken met een 4 x 4 Safari, een speedboat challenge of wellicht met een stoere trike of scooter tour. Daarnaast kunt u ook denken aan teambuilding activiteiten, tapas hoppen, een Paella leren bereiden of een wijn bodega bezoeken? Op dit eiland is dan ook meer mogelijk dan men over het algemeen denkt!

Waarom is Mallorca een geweldige bestemming voor uw incentive- of jubileum reis in 2012? Van april tot oktober zijn er rechtstreekse vluchten zijn vanaf Amsterdam waardoor je in slechts 2,5 uur al op deze prachtige incentive bestemming bent. Daarnaast geeft deze bestemming je direct een vakantiegevoel, biedt het mooie hotels en goede restaurants, heeft het een prettig klimaat gedurende het hele jaar en zijn er veel afwisselende incentive activiteiten mogelijk.