Branche

Kroatië strikt de bezoekers van de Vakantiebeurs 2012.

Kroatië is gastland van de Vakantiebeurs 2012 en dat betekent extra aandacht voor deze Mediterrane incentive bestemming aan de Adriatische Zee. Onder de noemer “Kroatië is een kadootje, laat je strikken” worden bezoekers al bij de ingang van de beurs uitgenodigd om de bestemming op de beurs te bezoeken. Kroatië is met een breed scala exposanten vertegenwoordigd om de bezoeker zo optimaal mogelijk te informeren en te inspireren voor een geslaagde personeelsreis in 2012. De campagne pay-off duidt niet alleen op de verrassende inhoud van Kroatië, maar is tevens een knipoog naar de stropdas die zijn oorsprong in Kroatië heeft.

Kroatië in hal 7
De Vakantiebeurs is voor consumenten geopend van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2012. Kroatië vervult een prominente positie in de Jaarbeurs Utrecht in hal 7. Bij de verschillende stands kunnen bezoekers terecht voor meer informatie over campings en hotels, toeristische regio’s, luchtvaartmaatschappijen en reisaanbieders. Als extraatje maken bezoekers gedurende de hele week kans op leuke Kroatië gerelateerde prijzen.

Kroatie, je moet er geweest zijn
Kroatië ontving in 2010 ruim 9 miljoen buitenlandse bezoekers, waarvan vele honderdduizenden uit Nederland. De zonnige Zuid-Europese bestemming blinkt met name uit in variëteit op het gebied van cultuur, natuur én avontuur. Een vriendelijke bevolking doet de rest. Heel veel vakantiegangers hebben Kroatië inmiddels als top-bestemming ontdekt en zijn verliefd geworden op het land.
Voor  wie de bestemming nog niet heeft ontdekt: “je moet er geweest zijn” om te kunnen bepalen of liefde op het eerste gezicht gestalte krijgt. 

 

 

 

 

Bron: Aviareps