Bestemmingen

Jordanië heet de Westerse zakenwereld een warm welkom!

Eén van de meest mysterieuze en adembenemende landen van het Midden-Oosten is met recht Jordanië. In dit land vallen de puzzelstukjes van geschiedenis, cultuur en het moderne leven samen en vormen zij een prachtig landschap voor zeer complete incentive reizen. Jordan Tourism Board promoot een range aan activiteiten in de verschillende streken en steden van het feeërieke land.Amman
Al duizenden jaren is Amman een ontmoetingsplek voor kopers en verkopers, een arena voor commerciële doeleinden. Vandaag de dag is dat niet anders, hoewel het decor en de kostuums misschien iets veranderd. De stad biedt zeer moderne conferentie- en evenementenlocaties, ook in de meeste grote hotels zijn state-of-the art facilities aanwezig. En na een vergadering, conferentie of een zakendiner is er meer te doen in de stad Amman.

Jerash
Jerash is een ideale locatie voor meetings en incentives, juist omdat het een goede thuisbasis vormt voor alle activiteiten rondom deze idyllische, Romeinse stad. Hoog op de shortlist van activiteiten staat de Roman Army & Chariot Experience, met voorstellingen van zwaardgevechten en races. Saillant detail is dat de voorstellingen met een bedrijfslogo opgevoerd kunnen worden. Ook is het mogelijk om een diner bij kaarslicht tot 500 personen in het Oval Plaza of South Theatre te organiseren. Prachtige locaties voor evenementen, diners of concerten.

De verloren en betoverende stad Petra
Petra, de stad die ‘rots’ betekent en de stad die compleet uit rozerode rotsen bestaat. Uit natuurlijke bouwwerken heeft men door de jaren heen zijn eigen ambities en artistieke ideeën gehouwen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bron: Highprofile