Bestemmingen

Een uniek ijskoud incentive arrangement!

Vanaf zaterdag 3 december is Nederland een uniek incentive hotel rijker.
Tijdens het IJsbeelden Festival Zwolle, van 3 december tot en met 29 januari, kan men overnachten in een heus ijshotel! De constante temperatuur in het drie kamertellende ijshotel bedraagt -8 graden celcius. Wie opzoek is naar een unieke incentive locatie maar niet wilt afreizen naar het hoge noorden kan terecht in Lumen. Tientallen internationale sneeuw- en ijskunstenaars bewerken vele duizenden kilo’s ijs en sneeuw tot prachtige sneeuw- en ijsbeelden, die worden tentoongesteld in een speciale thermische tent. De IJskunstenaars, ‘carvers’, die uit de hele wereld naar Zwolle komen, gebruiken voor het maken van hun fabelachtige beelden kettingzagen, beitels messen en raspen, maar ook gasbranders en strijkijzers… Kortom een uniek decor voor een bijzondere ijskoude incentive ervaring binnen Nederland.