Branche

Conservatorium Hotel opent luxe deuren.

Het zeer luxe Conservatorium Hotel Amsterdam is deze week geopend. Het 129-kamers tellende hotel is gesitueerd bij het Museumplein. Het biedt de service, design en faciliteiten die volgens de eigenaren nog niet eerder in Amsterdam gezien werden.

Dit bijzondere hotel is gevestigd in het laatnegentiende-eeuwse gebouw dat voorheen onderdak bood aan het voormalige Sweelinck conservatorium en wil haar gasten ‘unieke, lokaal georiënteerde ervaringen van internationale klasse’ laten ondergaan.

Grote kamers
Het hotel herbergt 129 kamers en beslaat acht verdiepingen. Het pand kent diverse kamercategorieën, uiteenlopend van superior, deluxe en grand deluxe tot suites van verschillend formaat. De kamers, alle met een natuurlijke lichtinval en ramen met dubbelglas, variëren in grootte van 30 tot maar liefst 170 vierkante meter. Onder leiding van de gevierde Nederlandse Chef Schilo van Coevorden werd vorm gegeven aan Restaurant & Bar Tunes by Schilo. Tunes brengt Fine Dining met een mix van seizoensproducten van Nederlandse bodem en internationale ingrediënten. Hotelgasten maar ook uitgaanspubliek uit de stad moeten zich tevens welkom voelen in de bar. Ook is er een aparte rokerslounge.

Enorm Wellbeing Center
Conservatorium Hotel Amsterdam biedt ook een, zeker voor de locatie, immense en luxe spa. Het 1000 vierkante meter tellende Akasha Holistic Wellbeing Center kent onder meer een Watsu-zwembad, hammam, een compleet ingerichte gym en aparte studio’s voor pilates, tai-chi en meditatie.

Meetingruimtes
Het hotel biedt ook gevarieerde en flexibele ontmoetings- en evenementenlocaties die allen voorzien zijn natuurlijk daglicht en hypermoderne technologie. Het hotel biedt in totaal 329 vierkante meter aan ontmoetingsruimten, verdeeld over zes verschillende multifunctionele zalen.

 

 

 

Bron: Micetravel.nl