Branche

Carlson Wagonlit Travel lanceert reis app als elektronische ‘reisleider’.

Zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel (CWT) introduceert voor haar klanten een app voor smartphones. De reis app is de reisleider voor onderweg. Alle geboekte reizen worden automatisch geladen in de app en de zakenreiziger heeft in een klik en oogopslag het reisschema,reisgegevens en andere essentiële informatie overzichtelijk bijeen.

CWT To Go
CWT, wereldwijd leider op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings & events, biedt de nieuwe elektronische service CWT To Go exclusief voor reizigers die via CWT boeken.

Service
De app informeert ook over zeer actuele (real-time) informatie. Als een vlucht wordt geannuleerd, vertraagd is of er is een verandering van gate dan wordt de reiziger hiervan direct op de hoogte gesteld. Het is ook mogelijk om via de smartphone direct in te checken voor een vlucht. Als extra service biedt CWT To Go ook toegang tot uitgebreide bestemmingsinformatie zoals stadsplatte-gronden of beschikbare services in of bij het hotel of de vergaderlocatie.

Bijdragen aan meer efficiency
“De reis app CWT To Go maakt het leven van de hectische zakenreiziger gemakkelijker. Mobiele applicaties worden steeds belangrijker en dragen bij aan meer efficiency. De komende maanden zullen we ons mobiele aanbod nog verder uitbreiden, aldus Jan Willem Dekker, Executive VicePresident Benelux.” De app is in samenwerking met CWT’s e-commerce partnerRearden Commerceontwikkeld en vooralsnog beschikbaarin het Engels voor reizigers met een Android, BlackBerry of iPhone toestel.

Bron: High Profile